Nils Larssons Maskinservice AB

Företaget som grundades 1959 i Helsingborg har utvecklats positivt på många plan. Vi representerar och säljer produkter och maskiner som är marknadsledande i sina segment och servar i princip alla maskiner för skog, park och villa. Allt från professionella gräsklippare, redskapsbärare och fyrhjulingar till konsumentmaskiner för villa och föreningar.

I vår butik finns ett stort utbud av trädgårdsmaskiner och andra trädgårdsrelaterade produkter som redskap och grillar
Vi har ett komplett sortiment av Webers grillar och tillbehör samt reservdelar. Kom gärna förbi och besök oss i butiken eller titta in i vår internetbutik.
Där kan du beställa och få hemlevererat varor i hela Sverige. Hittar du inte det du söker i internetbutiken skicka ett mejl så försöker vi lösa det.
För service och reparationer har vi en fullt utrustad verkstad samt ett större tillhörande reservdelslager. Vi lägger stor vikt av löpande utbildningar av personalen för att kunna ge bra och snabb service till våra privata och kommersiella kunder. Vi har även möjligheten att ge dig förstklassig service på fältet där ni kan få servicen utförd med vår servicebil
Vi lägger också stor vikt vid utbildning av användarna så att maskinerna används så effektivt och ekonomiskt som möjligt.

Våra uppdragsgivare är allt från kommuner, landsting, kyrkor, bostadsrättsföreningar, entreprenörer och golfbanor samt privata användare.
Vår ambition är att kunna erbjuda våra medvetna kunder de ekonomiskt mest fördelaktiga maskinerna med hänsyn till både service, användningsområde, miljö, ljudnivå och vibrationer.

Vår ambition:

* Att förse dig som kund med enbart kvalitetsprodukter.

* Att ta fram rätt produkter för ert speciella behov.

 * Att ge den bästa servicen

* Att du som kund alltid ska vara nöjd med våra tjänster

Välkommen till Nils Larssons Maskinservice AB, specialisten för dig.

Helgfri Vardag 7-17
Lördag 9-13
Söndag Stängt
 

 
Nils Larssons Maskinservice AB
Porfyrgatan 4
254 68 Helsingborg
Sverige

Telefon: 042-13 35 20